Käes on Miikaeliaeg 10. okt

piret.indlo · Kommentaarid: 0

Viljad ja seemned on valminud. Lindude sügisene ränne hakkab varsti lõpule jõudma. Loodus tõmbub tasapisi tagasi, lilled närtsivad, lehed lähevad pruuniks, kollaseks, punaseks ja langevad maha. Suur suveelu-pilv tõmbub kokku. Miikaeliaeg on käes.
Suvel on inimesed rohken oma tunnete kütkes, impulsiivsused. Sügisel asendub loodusteadvus eneseteadvusega, mõtlemisjõud astuvad suure jõu ja selgusega esile. Inimene saab nüüd mõtlemise abil teha kokkuvõtte suvest, elust, eluperioodist.  Sügis näitab meile me väljakutseid, õppetunde ja julgustab meid hirmust muutuste ees jagu saama. Meil on tarvis julgust , et otsustada ja siis ka vastutust kanda oma otsuste, tegude eest. 

Suvi kasvatab varjatult draakonit, et ebakõlad saaksid võimenduda. Võimenduvad nad ainult meie hüvanguks, et me neid märkaksime ja nendega tegelema hakkaksime.

Kui inimene julgeb endale otsa vaadata, hakkab tegelema enesekasvatuse, harjumuste ja mõtteviiside muutmisega, siis ta õilistab läbi võitluse draakoni, muudab selle kullaks enda jaoks. Inimene õpib ennast järjest rohkem tundma ja saab järjest rohkem oma elu peremeheks. Igal sügisel saab kasvada inimese vaba, tugev ja julge tahe hingeelu taltsutamiseks, tasakaalustamiseks.

Peaingel Miikael on sügisel mõjuv vaimne jõud, mis toetab inimeste teadvustamisprotsesse. Miikael toetab inimeste tahet, sisemist initsiatiivikust ja vabastab hirmust. Miikael äratab inimteadvuse. Miikaelijõud tegutsevad sügisel igas inimeses.

Pilt Miikaeli võitlusest draakoniga, kes soovib maad neelata, on pilt tugeva tahte julgusest võitlusse astuda hävitava jõuga. Miikael tõstab mõõga draakoni vastu ja peatab liikumise.





väljavõte Heli Kudu oktoober 2011 loengust

Kommentaarid: 0

Email again:

Lisa kommentaar